RADOMIR CAKAN NOVAKOVIĆ

SPECIJALNO PRIZNANJE ZA PODRŠKU ZAJEDNICI

iskra2014 (89)

Ovo ISKRA je odavanje priznanja načinu poslovanja i djelovanja g-dina Novakovića, koji pokazuje da sticanje profita podrazumijeva i vraćanje zajednici, počevši od odnosa prema zaposlenima, preko podrške razvoju sporta, do podrške najranjivijim grupama.

Vjerujem da svi pamtimo gest g-dina Novakovića od prije 2 godine, kada ga je vjernost firmi i posvećenost radu, inspirisala da četvoro svojih radnika nagradi sa novim automobilima. A mnogi su zapamtili i to što skromni poslodavac nije želio da razgovara sa novinarima o ovom gestu, pa je samo kratko poručio da je to uradio „zbog četvoro dobrih ljudi i radnika, a ne zbog medija“J

Svoje dobre i posvećene radnike je nagradio i 12-dnevnim krstarenjem – 14 radnika Padrino Monta je zasigurno uživalo u poklonu svog poslodavca.

Sportisti i sportski klubovi iz Bara znaju da mogu računati na podršku gospodina Novakovića, i to je mnogo puta dokazao kako materijalnom, tako i finansijskom podrškom. Takva je pomoć često stizala i do djece iz socijalno ugroženih porodica, kao i do djece bez roditeljskog staranja iz Doma u Bijeloj.