Montenomaks C&L doo, Danilovgrad

Preduzeće Montenomaks, čija su djelatnost usluge logistike i špedicije u Crnoj Gori – na čijem čelu je g-din Radovan Radulović – je tokom 2014. god, u saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore sprovelo humanitarnu akcija, u kojoj su 12 porodica u stanju socijalne potrebe iz 11 opština Crne Gore, pomogli osnovnim životnim namirnicama i različitim ostalim  potrepštinama – u zavisnosti od konkretnih potreba pojedinačnih porodica.

Sa Crvenim krstom su potpisali i vrlo važan Memorandum o saradnji, kojim je definisana podrška Montenomaksa u postupcima zastupanja pred carinskim organima, kao i besplatnog prevoza pošiljki humanitarne pomoći.

Vrtiću Irena Radović iz Danilovgrada donirali su potrošni materijala za organizovanje kreativnih radionica i svakodnevnih aktivnosti krajem 2014.

Ove godine su donirali sredstva KK Danilovgrad, pomogli dječiji fudbalski klub „Danilovgrad“ , a u avgustu su svim osnovcima, djeci zaposlenih u Montenomaks C&L, obezbijeđeni udžbenici za osnovnu školu. Zaposleni u kompaniji Montenomaks se rado odazivaju i različitim akcijama zaštite životne sredine.